Advertentie
Bezoek ook eens
Adultsnoepwinkel | Sex Steegje | 2 Date | Tenga winkel | Lekker Thuisbezorgd | Geile Berichten | Profiel Plaza | Chat hot | Liefdes chat | Heet XXX
De schooldokter

Toen ik in de 4de zat moest ik een keer naar de schooldokter, normaal is dat altijd zo?n oude taart maar nu had ik van mijn vrienden gehoord dat het twee hele geile zusters waren in veels te kleine pakjes. Ik dacht dat ze gewoon een grap met me uithaalde. Hun waren allemaal gisteren al geweest en hielden er maar niet over op. Vandaag om 1700 zou ik aan de beurt zijn, omdat al mijn onderbroeken in de was zaten was ik die ochtend genoodzaakt om zonder te gaan. Toen ik eindelijk die middag het kleine lokaaltje in mocht die ze gereserveerd hadden voor het onderzoek zag ik een hele jonge meid die er heel goed uitzag, ze had mooie volle borsten en ze scheen geen bh te dragen omdat de borsten heel erg op en neer gingen toen ze naar me toe kwam en zichzelf voorstelde als Melissa. Toen ze even in haar tas snuffelde om een pen te pakken om wat gegevens op te schrijven bukte ze voorover en kon ik onder haar veel te kleine jurkje kijken en zou ik zweren dat ze geen slipje droeg. Ik ging zitten op een stoel en bedacht me dat mijn vrienden het ook over een 2de vrouw hadden gehad maar die kon ik nog niet ontdekken maar het kon zijn dat die in de kast iets aan het opruimen was ofzo. Ik moest eerst allemaal standaard testen doen zoals kijken en horen maar daarna vroeg ze of ik op de me tot mijn onderbroek uit wou kleden en op het verhoogde bed wou gaan liggen. Nadat ik mijn T-shirt en mijn sokken uit had gedaan bedacht ik me dat ik helemaal geen onderbroek aan had die ochtend en ik twijfelde of ik wel mijn broek uit zou trekken. Toen Melissa zag dat ik aarzelde vroeg ze wat er aan de hand was, ik legde aan haar uit dat ik geen onderbroek aan had maar zij scheen het niet erg te vinden, dus deed ik mijn broek uit en stond ik daar naakt in het kamertje en liep ik naar het verhoogde bed en klom er op. Ik lag op mijn rug op het bed en hoopte dat ik geen stijve zou krijgen omdat dat zeer genant zou zijn. Nadat ze eerst mijn hard slag had gecontroleerd gleed haar hand langzaam van mijn borst naar mijn buik, vervolgens raakte ze mijn schaamhaar en langzaam liet ze haar vingers plagend over mijn lul gaan die inmiddels recht omhoog was gaan staan. Ik schrok ervan maar Melissa scheen het geweldig te vinden en vroeg of ik ook interesse had in een meer uitgebreid onderzoek. Ik moest me op mijn rug draaien en op handen en knieen gaan zitten, daar wachtte ik nieuwsgierig totdat er iets zou gebeuren. Plotseling voelde ik haar vinger tegen mijn anus en langzaam gleed die vinger naar binnen eerst wou ik nog protesteren maar ik liet het toe.

Toen zei ze op een bevelige toon dat ik me weer op mijn rug moest draaien en dat deed ik natuurlijk. Ze liep weer even naar haar tas en bukte nu zo voor over dat ik haar kutje kon zien. Ze zei dat ik mijn ogen dicht moest doen, daar lag ik met mijn ogen dicht in afwachting wat er zou gebeuren. Plotseling voelde ik koud metaal om mijn polsen en zat ik met mijn polsen gehandboeid aan het bed en tegelijkertijd voelde ik ook koud staal om mijn enkels en toen ik mijn ogen open deed zag ik dat er nog een beeldschone vrouw aan het voeteneind van mijn bed stond. Melissa zei dat ze het warm kreeg en vroeg of ik het erg vond als ze haar kleren uit zou doen, ik had daar geen bezwaren tegen en daar zag ik dan een mooie gladgeschoren kutje. Ook de onbekende vrouw had zich uitgekleed en plots zakte het bed zeker wel een meter naar beneden en klommen hun allebei op het bed. De ene ging met haar gezicht naar me toe zitten en ging net voor mijn lul zitten die echt keihard geworden was, ze begon er een klein beetje mee te spelen en ze pakte hem met haar rechterhand beet en liet hem langzaam in haar natte kutje glijden waarna ze me vervolgens heel langzaam begon te bereiden. De andere onbekende vrouw had mijn handen losgemaakt zodat ik daar ook wat mee kon doen. Ze ging op haar knieeen bovenop me zitten met elke knie aan een ander kant. Ze hing haar kutje recht boven mijn hoofd en ze vroeg of ik haar wou vingeren, dit wou ik maar al te graag en net toen ik met mijn vinger naar binnen wou gaan zei ze dat ik dan met mijn andere hand een vinger in haar kontje moest doen. Daar lag ik dan op een bed met de wijsvinger van mijn rechterhand in haar kontje en met de middelvinger en wijsvinger van mijn linkerhand in haar kutje. Ondertussen was melissa nog steeds aan het rijden en langzaam kwam ik tot een geweldige orgasme. Vlak voor dat ik klaar kwam haalde Melissa mijn lul uit haar kutje en begon ze er keihard aan te zuigen waardoor ik het uitschreeuwde van het genot. Ze slikte al mijn sperma door en het stroomde ook over haar wangen. Ondertussen was de onbekende vrouw ook bijna aan het klaar komen en ja hoor daar stroomde het vocht over mijn gezicht, heerlijk was het.

De hele school was uitgestorven en dus gingen we met zijn 3en ons nog even afdouchen in de kleedkamers waar we alle plekjes nog eens goed betast hebben.

Een week later kregen we nieuwe buren en moet je eens raden wie dat waren, ik ging een goede tijd tegemoet.- Klik hier voor nog veel meer spanning!Lekker thuisbezorgd
Geil-verhaal.nl - Geil verhaal: De schooldokter. Lezen was nog nooit zo vermakelijk!
CategorieŽn
  Home
Eerste keer
Gedichten
Groepssex
Hetero
Incest
Overige
Overspel
Romantisch
Tieners
Alle verhalen
Erotische webshop

Voeg verhaal toe
 
Supertip
 
 
Overige